Geef uw muren, plafonds of gevel een nieuwe look en bel vandaag nog voor een afspraak!

Schilderen of behangen, een moeilijke keuze
Geef uw interieur extra cachet

Met een aantal rollen behangpapier tovert u uw nieuwbouw- of gerenoveerde muren meteen om tot een mooi plaatje. Putten, oneffenheden of lelijke verfkleuren worden meteen verleden tijd met passend behangpapier.

Eindeloos aanbod

Het aanbod waaruit kan gekozen worden om muren te behangen is eindeloos. Elke papiersoort heeft zijn charme en zowel klassiek behangpapier als vliesbehang hebben allemaal hun voor- en nadelen. Veel hangt dus af van uw persoonlijke voorkeur en smaak. Elk interieur is uniek en vraagt om een behangpapier dat past bij de stijl en de sfeer die er heerst. Om dit te kunnen creëren dient u beroep te doen op iemand die reeds honderden panden onder handen heeft genomen en aanvoelt wat het beste zal passen bij de meubels en de inrichting.

Professioneel advies en tips

Wij zijn vertrouwd met het behangen van allerhande muursoorten in woningen en winkels regio Antwerpen. Indien gewenst kunnen wij u ook helpen bij het maken van de juiste papierkeuze. Ook stoffen behang wordt meer en meer gebruikt om bepaalde kamers een speciale look te geven. Uw woning laten behangen te Antwerpen wordt kinderspel met de service, de ervaring en vooral de uitmuntende vakkennis van Schilderwerken Gotink A. Er kan snel opgestart worden indien u niet al te lang wenst te wachten. Bel of mail meteen indien u een opmeting ter plaatse wenst.

Heeft u een vraag?

Contact

Vrijblijvende
offertes

 

Professioneel
advies

Kwaliteits
materiaal

 

Regio
Antwerpen