Geef uw muren, plafonds of gevel een nieuwe look en bel vandaag nog voor een afspraak!

Schilder met veelzijdige ervaring
Onze ruime referenties geven u zekerheid

Als zeer ervaren schilder voor de regio Antwerpen beschikken wij inmiddels over heel wat tevreden klanten. Mond aan mond reclame zien wij als dé beste reclamemethode en door de jaren heen zagen wij ons klantenbestand dan ook steeds groeien.

Tijdige afwerking

Wij voeren zowel schilderwerken uit in Antwerpen bij particulieren als in winkels of bedrijven. Het is logisch dat alle werken steeds uitgevoerd zijn tegen de vooropgestelde datum, zodat u uw zaak nooit langer hoeft te sluiten dan nodig. Maar ook in uw privé woning is het belangrijk om tijdig het project afgewerkt te hebben om op die manier terug in alle comfort te kunnen leven.

Hout en beton

Schilderwerken Gotink A. schildert niet enkel uw muren of plafonds, maar ook het houtwerk en betonvloeren. Niet elke schilder regio Antwerpen is hiermee vertrouwd dus aarzel niet en kies voor een professional die van aanpakken weet.

Contact

Wenst u een offerte op maat of wilt u dat wij langskomen bij u om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan meteen contact op. Ook behangwerken en plaatsing van vloerbekleding en zonwering behoren tot ons takenpakket. Wij werken steeds op maat en zorgen voor een gedetailleerde offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Heeft u een vraag?

Contact

Vrijblijvende
offertes

 

Professioneel
advies

Kwaliteits
materiaal

 

Regio
Antwerpen